Made by Zen Mercura White aromadiffúzor

27900 Ft

 

 

2 készleten

Leírás

Miért épp ezt a diffúzort ajánljuk? 

A MadebyZen által gyártott aromadiffúzorok személyes tapasztalataink alapján évekig hű társaid lesznek.

A törékeny búrák esetleges sérülése esetén a gyártó külön búrákat is biztosít, azaz ilyen esetben sem kell új készüléket vásárolnod, csak a búrát pótolnod.

Ezt a fajta rugalmasságot más gyártónál még nem tapasztaltuk.

Ha mégis inkább egy „strapabíróbb” darabot választanál, mert otthonodban gyermekek és/vagy kisállatok is élnek, szeretettel ajánljuk az Arran diffúzort.

 

MERCURA White aromadiffúzor Madebyzen

A Mercura üveg aromadiffúzor a kézműves üvegművészet szellemiségét igyekszik megragadni. A Madebyzen formatervezői egyesítették az ősi és modern technikákat, hogy egy lenyűgöző, modern diffúzort alkossanak.

A Mercura egy stílusos, elegáns aromadiffúzor, pöttyfoltos mintázatú, fehér színű, kupola alakú üvegburával, irizáló külsővel. A bármely környezetbe tökéletesen illeszkedő Mercura aromadiffúzorok visszafogott hangulatvilágítást teremtenek alacsony energiafogyasztású LED izzóikkal, ami segíti a relaxációt.

Ezek a szépséges diffúzorok olyan hangulatot keltenek az otthonodban, mintha egy wellness-szállóban pihennél, de finom eleganciájuk kiválóan illik egy irodába is.

Csak önts vizet és pár cseppet a kedvenc ilóolajadból vagy szinergiádból a diffúzorba, majd egyetlen gombnyomással azonnal élvezheted a hőmentes, teljesen biztonságos, finom illatos párát, melyet a készülék a légtérben szétoszlat, stimulálva ezzel az érzékeket. Ez az egyik legjobb mód arra, hogy egy illóolajat szétoszlass a légtérben, mivel közvetlen hő nélkül az illóolajok nem veszítenek hatékonyságukból.

A Mercura diffúzorok szakaszos párásítás üzemmóddal is rendelkeznek, mellyel pár másodpercenként automatikusan váltakozik a párásítás és annak szüneteltetése, így ideális erősebb illatokhoz.

A Mercura automatikusan kikapcsol, amikor a víz mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, így használata tökéletesen biztonságos, gyermekek közelében is ideális.

 

FIGYELEM! Az aromadiffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérünk, hogy olvasd el figyelmesen az üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását.

Az aromadiffúzort minden használat előtt és után meg kell tisztítani. Tároláskor mindig tisztán és szárazon kell tartani. Soha ne hagyjon hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta kell tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben, vagy a környezetben ahol a készüléket használják vagy tárolják, de kialakulhatnak a víztartályban is.

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően ki kell tisztítani 3 naponta.

 

 

Anyaga Üveg
Üzemidő 4 – 8óra
Víztartály 120ml
Világítás Meleg sárga fényű
Üzemmód Folyamatos és szakaszos működés
Hangulatvilágítás Pára nélkül isműködik
Hálózati csatlakozás 240 V
Fényerő Nem szabályozható
Párakibocsájtás Nem szabályozható
Mérete ⦰126 x134 mm
Teljesítmény 12 W
Hálózati feszültség DC 24 V

 

Garancia


1 év garancia az elektromos alkatrészekre és működésre rendeltetésszerű használat esetén.

Érdekelhetnek még…

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet