Bio Ekcéma olaj (száraz ekcémára)

3190 Ft

Törlés
Cikkszám: 00182 Kategóriák: ,

Leírás

BIO EKCÉMA OLAJ

mely összetevői sebgyógyító, sejtregeneráló, gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapító, hűsítő, fertőtlenítő, viszketés csillapító, összehúzó hatásúak. Babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt a legjobb választás száraz ekcémás bőr kezelésére. Valódi balzsamos gondoskodás a „gyűrött és sérült” bőrnek és léleknek egyaránt.

Összetétel: *BIO, ellenőrzött biológiai termesztésből
Argán olaj*, Kalabafa olaj*, Muskotályrózsa olaj*, Balzsamos szuhar*, Geránium*, Vadlevendula*, Mirha, Varádics illóolajok, E-vitamin


Használat: Figyelj rá, hogy az Ekcéma olajos bekenés előtt közvetlenül mindenképp hidratáld a bőrt Bio Ekcéma virágvíz spray-vel és a vízcseppekkel együtt masszírozd az olajat a bőrbe. Hidratálás nélkül az olaj száraz bőrön való alkalmazása hosszú távon szárítja a bőrt!

Enyhe ekcéma esetén: napi 3x kend be az ekcémás bőrfelületet annyi cseppel, amennyi bőven befedi az adott területet. Ez pl 7éves gyermeknek kézfejenként 5-5csepp.

Erőteljes ekcéma esetén: napi 5x kend be az ekcémás bőrfelületet annyi cseppel, amennyi bőven befedi az adott területet. Ez pl 7éves gyermeknek kézfejenként 5-5csepp. És pluszban az Ekcéma virágvíz sprayvel annyiszor befújhatod a bőrt, amennyiszer csak szükségesnek érzed!

Mindezek mellett amennyiben még hatékonyabb megoldást szeretnél az ekcéma megszüntetésére, akkor kérj időpontot Aromaterápiás konzultációra, melyben személyre szabott holisztikus terápiával sokkal eredményesebbé tehetjük a kezelést, illetve a legsúlyosabb esetekben is együtt megoldásra találhatunk.

 

 

 

További információk

Tömeg 60 g
Kiszerelés

, ,

Érdekelhetnek még…

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet