FENYŐ VARÁZS csomag

9770 Ft

Törlés

Leírás

3 illóolaj, ami valódi téli hangulatot ébreszt Benned.

A csomag tartalma:

Bio Balzsam fenyő illóolaj 5ml

Bio Kanadai fekete fenyő illóolaj 5ml

Bio Fehér fenyő illóolaj 5ml

 

Részletek:

BIO BALZSAM FENYŐ ILLÓOLAJ 

A balzsam fenyő illata végtelenül kedves, cirógatóan lágy, szinte áttetsző. Balzsamos védelemmel tisztítja a torok csakrát. Amikor a kifinomult szférákkal dolgozol, akkor érdemes ezt az illóolajat választanod. Aktivizáló hatása is finomenergetikai szinten érvényesül leginkább, éberré teszi a tudatot. Egyaránt segít mindenféle görcs feloldásában, legyen az testi vagy lelki. Így görcsös köhögés, asztma vagy görcsös ragaszkodás és félelmek oldásában is hatékony. Mindezek mellett antiszeptikus, fertőtleníti a légteret, nyákoldó és köhögés csillapító hatásáért is kedvelt.

További részletek ITT

BIO KANADAI FEKETE FENYŐ OLAJ 

Amikor beleszagolsz a kanadai fekete fenyő illóolaj üvegcséjébe, valódi mélyről jövő, ősi megtartó erőt ébreszt Benned. Élvezd és lélegezz szabadon! Kitisztítja a hörgőket, a teljes tüdődet. Aktivizálja tested és serkenti a koncentrációd. Erőteljes fertőtlenítő, nyákoldó, köptető, köhögéscsillapító hatású. Ez a fenyők között a legférfiasabb illatú és energiájú illóolaj. Maga a férfi védelmező erő.

További részletek ITT

BIO FEHÉR FENYŐ ILLÓOLAJ

Amikor mélyen belélegzed a fehér fenyő illatát, azonnal egy hűvös, frissítő, hóborította erdőben találod magad. Szikrázó napsütés vesz körül és a levegő olyan kristálytiszta, hogy szinte harapni lehet. Könnyű, letisztult, friss erő ébred Benned. Szabadon lélegzel.

Emeli az energiaszintet, aktivizál, növeli az életenergiát. Kiegyensúlyozza az érzelmeket és növeli a képességet, hogy túlzott izgalom és izgatottság nélkül engedd megtörténni a dolgokat, elkerüld a fizikai és szellemi kimerültséget. Élesíti az elmét, segít a felegyenesedésben és a helyes döntések meghozatalában. Lendületet és tettre készséget ébreszt. Segít megerősíteni a természettel való kapcsolatot, és ezáltal javítani az élet tanításainak megértését.

További részletek ITT

További információk

Tömeg 1220 g
Kiszerelés

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet