WINTER VIBES csomag

13470 Ft

Törlés

Leírás

3 illóolaj, ami valódi téli hangulatot ébreszt Benned.

A csomag tartalma:

Bio Tömjén illóolaj 5ml

Tiszta fény olaj 10ml

Bio Fehér fenyő illóolaj 5ml

 

Részletek:

BIO TÖMJÉN ILLÓOLAJ 

A tömjén illóolaja évezredek óta a szakralitás egyik szimbóluma. Az ünnep, a fény egyik alapvető illata. Fizikai és lelki szinten is megtisztít, nemesít. A tér behangolásához is tökéletes választás. Az anti-aging bőrápolásban is alapvető összetevő. Ezen felül fertőtlenítő, nyákoldó és köhögéscsillapító hatásáért is kedvelt. Az idegrendszerre, lehangoltságra és depresszióra is bevált illóolaj. A bőr különféle betegségeire is gyógyító hatással van.

További részletek ITT

TISZTA FÉNY OLAJ 

melynek összetevői fényt hozó, felemelő, stresszoldó, megnyugtató, belső elcsendesedést segítő, szorongásoldó, elalvást segítő, antidepresszáns hatásúak, pánik esetén is érdemes alkalmazni.

100% illóolaj tartalmú, elsősorban párologtatásra ajánljuk!

Összetétel: *BIO, ellenőrzött biológiai termesztésből
Bergamott*, Citrom*, Narancs*, Mandarin*, Neroli*, Damaszkuszi rózsa*, Babér*, Tömjén, Szantálfa illóolajok

További részletek ITT

BIO FEHÉR FENYŐ ILLÓOLAJ

Amikor mélyen belélegzed a fehér fenyő illatát, azonnal egy hűvös, frissítő, hóborította erdőben találod magad. Szikrázó napsütés vesz körül és a levegő olyan kristálytiszta, hogy szinte harapni lehet. Könnyű, letisztult nyugalom ébred Benned. Szabadon lélegzel.

Emeli az energiaszintet, aktivizál, növeli az életenergiát. Kiegyensúlyozza az érzelmeket és növeli a képességet, hogy túlzott izgalom és izgatottság nélkül engedd megtörténni a dolgokat, elkerüld a fizikai és szellemi kimerültséget. Élesíti az elmét, segít a felegyenesedésben és a helyes döntések meghozatalában. Lendületet és tettre készséget ébreszt. Segít megerősíteni a természettel való kapcsolatot, és ezáltal javítani az élet tanításainak megértését.

További részletek ITT

További információk

Tömeg 1220 g
Kiszerelés

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet