Arran aromadiffúzor Madebyzen

27900 Ft

3 készleten

Leírás

Arran aromadiffúzor Madebyzen

Képzeld el, hogy egy bambuszerdő balzsamosan tiszta levegőjét lélegzed be, amint a szél a fák levelein keresztül Feléd fújja az illatot.

Az Arran bambuszból készült aromadiffúzor tökéletes választás lehet, hogy otthonodat vagy akár a munkahelyedet illatokkal és hangulatos fénnyel áraszd el. Varázslatosan lopja be a természet szépségét az otthonodba, a szívedbe, az orrodba.

Az Arran aromadiffúzort fenntartható forrásból származó elegánsan faragott tömör bambuszból készítették.

A felhasznált bambuszt kézzel szedik le, figyelembe véve az érést és a virágzó szálakat, ezzel is a lehető legkisebb hatást gyakorolva a természetre.

A bolygónkról való gondoskodás fontos a Madebyzen cspatának, és épp ezért mindent megtesznek, hogy termékeik előállítása során a legújabb környezetbarát technológiákat alkalmazzák, így a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva.

A készülék modern ultrahang technológia segítségével oszlatja el a csapvizet (vagy lehetőség szerint tisztított vizet) és az illóolajokat,  avagy esszenciális olajokat a levegőben leheletnyi pára és illat formájában a szellemi, testi és lelki megnyugvásért. Segítségével csökkenthetők a mindennapos stressz hatásai, és lágy fényével a helyiség hangulatvilágítását is biztosítja. Az energiatakarékos LED izzók fénye fokozatosan váltakozik a lágyan ragyogó színek spektrumán, így mindig hangulatodnak megfelelően választhatsz.

Az aromadiffúzor működtethető világítás nélkül is, így az Arran ideális lehet éjszakai használatra is.

Az Arran aromadiffúzor elegáns, rejtett kapcsolóval rendelkezik. A bekapcsoláshoz helyezd a kezed a diffúzor tetejére, majd enyhe nyomást gyakorolva tudod elindítani a készüléket.

 

FIGYELEM! Az aromadiffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérünk, hogy olvasd el figyelmesen az üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását.

Az aromadiffúzort minden használat előtt és után meg kell tisztítani. Tároláskor mindig tisztán és szárazon kell tartani. Soha ne hagyjon hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta kell tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben, vagy a környezetben ahol a készüléket használják vagy tárolják, de kialakulhatnak a víztartályban is.

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően ki kell tisztítani 3 naponta.

 

Anyaga Bambusz
Üzemidő 5óra
Víztartály 100ml
Világítás Színváltós
Üzemmód Folyamatos működés
Hangulatvilágítás Csak párávalműködik
Hálózati csatlakozás 240 V
Fényerő Nem szabályozható
Párakibocsájtás Nem szabályozható
Egyéb funkciók Rejtett kapcsológomb
Méret ∅ 200 mm x 71 mm
Hálózati feszültség 24 Volt egyenáram
Teljesítmény 12 W

Garancia

1 év garancia az elektromos alkatrészekre és működésre rendeltetésszerű használat esetén.

További információk

Tömeg 510 g
ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet