Receptek


HATÁS ÉS TÜNET SZERINT


Fájdalomcsillapító Fejfájás Hátfájás Derékfájás
Stresszoldó Szorongás Depresszió Kiégés
Görcsoldó Menstruációs görcs Migrén Izomgörcs
Gyulladáscsökkentő Torokgyulladás Ínhüvelygyulladás Hólyaghurut
Fertőtlenítő Légtér Háztartás Seb
Vírusölő Influenza Herpesz Vírusos futószemölcs
Baktériumölő Kötőhártya gyulladás Ínygyulladás Hüvely gyulladás
Gombaölő Popsi gomba Köröm gomba Hüvely gomba

 

Bármely probléma esetén először fordulj orvoshoz!

Az aromaterápia egy alternatív természetes kiegészítő gyógymód, mely nem helyettesíti a szakorvosi diagnózist és kezelést!

A NaturaMia weboldalán található információkat legjobb tudásunk szerint állítottuk össze, a recepteket és információkat kizárólag saját felelősségedre alkalmazhatod.

Felhívjuk a figyelmed, hogy egyéni érzékenység egy-egy összetevőre bárkinél előfordulhat, ezért kérjük, hogy alkalmazás előtt végezz bőrtesztet a könyökhajlatban. Ehhez az adott alapanyagból vagy keverékből cseppents 1cseppet a könyökhajlatodba, majd várj 1órát. Ha bármilyen kipirosodást, viszketést vagy égő érzést tapasztalsz, akkor a bekent bőrfelületet bőséges növényi olajjal töröld át (pl Bio Jojoba olaj vagy Bio Olíva olaj) és a továbbiakban ne használd az allergiát okozó illóolajat vagy keveréket. A próbától számított 24órán belül jelentkezhet allergiás reakció.

A NaturaMia nem vállal felelősséget az orvosi kezelés elmulasztásából vagy bármely egyéni érzékenységből fakadó egészségi problémákért, sem anyagi károkért.