Utazz illóolajokkal! – avagy útipatika nyaralásra

Te is szeretsz gondosan felkészülni a nyaralásra, utazásra? Én is így vagyok ezzel és amióta aromaterápiával foglalkozom, azóta csinos kis készletet viszek magammal, amivel szinte minden helyzetet – ami nem igényel orvost és kórházi beavatkozást – meg tudok oldani, ami adódhat a kiruccanás során. Így valóban könnyedén és nyugodtan telnek a feltöltődés napjai az egész családdal. Ezt a szuper útipatikát osztom most meg Veled is az alkalmazás minden csínjával-bínjával együtt. 🙂 

Read More

7+1 aroma tipp szúnyogcsípésre

A város szélén lakunk és idén nálunk is megjelentek az igen nagyméretű tigris szúnyogok. Legalábbis én így hívom őket, mert olyan csíkosak, mint a tigris és a csípésük is jóval erőteljesebb az átlagnál – aki érzékenyebb típus, simán bedagad jó nagy felületen tőle.

Ennek enyhítésére és kezelésére szedtem most csokorba a már bevált aromaterápiás lehetőségeket. Remélem Neked is segítségedre lesz! 

Read More

Cellulit? Hozd formába bőröd illóolajokkal!

Összeállítottunk Neked egy különleges méregtelenítő, testi és lelki szinten is tisztulást segítő és egyben csodás bőrfeszesítő és sejtregeneráló kúrát, mely cellulit, avagy narancsbőrre is kiváló. Ezt akár otthon is végezheted saját magadat masszírozva, vagy megkérheted a masszőrödet is, hogy ezekkel az olajokkal masszírozzon kúraszerűen. Emellett mozogj sokat és könnyű ételekkel tápláld magad!

Meglátod, a megfelelő gondoskodás mellett a bőröd rugalmasabb lesz, mint valaha!

Read More

Bye-bye allergia!

Tavaszi virágok finom illata leng körül és a nyárfa pihéi is kedvesen szállingóznak mindenfelé. Ismered az érzést, amikor egyik pillanatról a másikra elkezdesz tüsszögni, folyik az orrod, mintha kinyitották volna a csapot, és végeérhetetlenül könnyezik és viszket a szemed, ami pillanatok alatt a többszörösére dagadt? Igen, én is voltam allergiás!

Read More

Adventi készülődés 5 csodás fenyő illóolajjal

Bármelyik fenyő illóolaját választod, mindenképpen letisztult légkört fog teremteni otthonodban vagy munkahelyeden egyaránt! A fenyő illóolajok más-más módon ugyan, de mindig erőt adnak és stabilitást, segítenek a koncentrációban és a higgadt gondolkodásban. Aromaterápiás diffúzorral párologtatva segítik a szabad légzést, tisztítják és fertőtlenítik is a légteret, ezáltal megelőzik a betegségeket. Számomra mindegyik nagyon kedves, megpróbálom hát közelebbről is bemutatni őket. 

Read More

Készíts szakáll ápoló olajat!

Ahogy nekünk nőknek fontos része az életünknek az arcápolás, nincs ez másként a férfiaknál sem. Idén pedig a férfiak körében ismét teret hódított magának a szakáll, amit bizony ápolni kell ahhoz, hogy szép legyen! Ezért hoztunk Neked egy receptet, mely amellett, hogy gyönyörű, ápolt és ragyogó szakállat kölcsönöz, a megfelelően megválasztott illóolajokkal erősíti és harmonizálja a férfi erőket, magával ragadó kisugárzást kölcsönöz. 

Read More

Bio szemnyugtató sminklemosó receptek érzékeny szemekre

Ez a bejegyzés Neked szól, ha érzékeny a bőröd, vagy allergiára, viszketésre hajlamos a szemed és ezért nagyon meg kell válogatnod, hogy mit kensz a szemeid körüli finom bőrödre. Megosztom Veled a 3 legjobb receptemet, melyeket kifejezetten erre fejlesztettem. Akár egymással is bátran variálhatod őket annak tükrében, hogy a Te bőrödnek mire van szüksége!

Read More

Készíts bio popsibalzsamot illóolajokkal!

Kísérletező kedvű anyukaként sok dolgot kipróbáltam, amikor még baba volt a kislányom, nem volt ez másként a popsibalzsamokkal sem. Mivel akkor már évek óta az életem szerves része volt az aromaterápia, így adta magát, hogy saját magam készítsem a krémjeinket is. Mint mindenben, ami érdekel, a krémkészítés rejtelmeiben is alaposan elmélyedtem. Éjszakákon át olvastam a szakirodalmat, vizsgáltam az összetevőket, hatóanyagokat, hogy tudjam mit érdemes beletenni egy krémbe és mit kell messzire elkerülni, mert káros. Ennek eredménye, hogy mára már a krémdezodortól a naptejen át a samponig szinte mindent én készítek saját receptjeim alapján, amit itthon használunk.

Örömmel osztom most meg Veled az egyik legjobban bevált popsibalzsam receptemet, ami azóta már sok anyuka barátnőm örömére is szolgált.

Read More

Aludj jól illóolajokkal

Elképesztően sok embertől hallom, hogy alvási problémái vannak. Van, aki nem tud elaludni, van, aki nyugtalanul alszik és így nem piheni ki magát reggelre, van, akinek rossz álmai vannak vagy más miatt riad fel. Bevallom, az utóbbi években velem is előfordult már néhányszor, hogy valami megzavart éjjel és én, aki mindig is a világ hétalvója voltam – ameddig a kislányom meg nem született persze – egyszerűen nem tudtam visszaaludni. Nagyon sok oka lehet, hogy miért nem tudsz aludni egy-egy helyzetben, így most összeírtam egy csokorra való ötletet, hogy melyik helyzetben milyen illóolajokat érdemes segítségül hívnod, hogy újra belelazulhass egy pihentető nyugodt, mély alvásba. 

Read More
ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet