7+1 aroma tipp szúnyogcsípésre

A város szélén lakunk és idén nálunk is megjelentek az igen nagyméretű tigris szúnyogok. Legalábbis én így hívom őket, mert olyan csíkosak, mint a tigris és a csípésük is jóval erőteljesebb az átlagnál – aki érzékenyebb típus, simán bedagad jó nagy felületen tőle.

Ennek enyhítésére és kezelésére szedtem most csokorba a már bevált aromaterápiás lehetőségeket. Remélem Neked is segítségedre lesz! 

1. BIO SZÚNYOGRIASZTÓ ROLL-ON és BIO SZÚNYOGRIASZTÓ OLAJ – ez egy 2in1 megoldás, azaz előzd meg vagy kezeld! Ezt akkor javaslom, ha még nincs kivakarva a csípés, mert addig remekül csillapítja a viszketést – ám, ha a kivakart csípésre kened, akkor nagyon csípni fogja. Alkalmazás: napi 3-5×1 cseppet cseppents a csípés helyére és kend be. A Bio Szúnyogriasztó olajat én a LILIA HORDOZHATÓ SZÁRAZ DIFFÚZORRAL párologtatom, mert ez a leghatékonyabb és legpraktikusabb megoldás egyben! Csak felkapom és akár kint a kertben, akár nyaraláskor a szálláson vagy sátorban, kocsiban, vagy otthon a hálóban – mindenhol velem van és konnektor nélkül tudom használni!

Itt tudod csomagban megrendelni!

Tudom, néha még mi felnőttek is jól elbánunk a csípésekkel, úgyhogy az összes többi megoldás akkor is kiváló, ha már kivakart, sebes csípésről van szó. 🙂

2. BIO VADLEVENDULA ILLÓOLAJ, ami egyszerre hűsíti, nyugtatja a bőrt, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású. Ez az az illóolaj, amit egész nyáron érdemes magadnál tartani, mert a legjobb segítség druvább csípések esetén is, mint pl darázs, méh, pók, medúza. Alkalmazás: szúnyogcsípésre napi 3-5×1 cseppet cseppents a csípés helyére és kend be. Darázs, méh vagy pókcsípés esetén először 5cseppet cseppents a csípés helyére és ismételd a fájdalom és a duzzanat erősségének tükrében az első órában 5-10 percenként, majd ahogy enyhül, úgy félóra-óránként kend be újra 1-3 cseppel míg elmúlik a fájdalom és a duzzanat.

3. RÓMAI KAMILLA ILLÓOLAJ, ami az egyik legjobb viszketéscsillapító olaj, emellett pedig erős gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, bőrnyugtató és antiallergén egyben.    Alkalmazás: napi 3-5×1 cseppet cseppents a csípés helyére és kend be.

4. ÉDES ÁLOM OLAJ, melynek összetevői erős antiallergén, viszketéscsillapító, gyulladáscsökkentő és nyugalmat hozó hatással bírnak, duzzanatcsökkentő és sebgyógyító is egyben. Alkalmazás: napi 3-5×1 cseppet cseppents a csípés helyére és kend be.

5. CSILLAGSZEM VIRÁGVÍZ SPRAY, melynek összetevői erős antiallergén, viszketéscsillapító, gyulladáscsökkentő, hűsítő, bőrnyugtató és duzzanatcsökkentő hatásúak. Ez is egyike a legalapvetőbb szereknek, melyeket sokoldalúságuk miatt mindig érdemes a táskánkba rejteni. Alkalmazás: igény szerinti gyakorisággal fújd be a csípés helyét.

6. BIO RÓMAI KAMILLA VIRÁGVÍZ SPRAY, az egyik legjobb viszketéscsillapító virágvíz, emellett pedig erős gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, bőrnyugtató és antiallergén egyben. Alkalmazás: igény szerinti gyakorisággal fújd be a csípés helyét.

7. BIO KÉK KAMILLA VIRÁGVÍZ SPRAY, az egyik legerősebb antiallergén és bőrnyugtató, viszketéscsillapító, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású virágvíz. Alkalmazás: igény szerinti gyakorisággal fújd be a csípés helyét.

+ 1. kiegészítő szerként pedig a homeopátiás HISTAMINUM 15CH vagy 30CH golyócskákat ajánlom, melyek az illóolajokkal és virágvizekkel kiválóan együttműködve csökkentik a túlzott, allergiás bőrreakciót. Alkalmazás: szopogass el (vagy vízben oldva vedd be) alkalmanként 5 golyót maximum napi 6x.

Készülj velünk a nyárra és élvezd a pihenést felhőtlenül!

A termékeket 100% természetes, bevizsgált, terápiás minőségben beszerezheted webshopunkban, vagy a termékekre kattintva közvetlenül!


Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg barátaiddal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, melyben egyedi praktikákkal és akciókkal várunk!

Feliratkozom a hírlevélre  

You may also like

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet