Adventi készülődés 5 csodás fenyő illóolajjal

Bármelyik fenyő illóolaját választod, mindenképpen letisztult légkört fog teremteni otthonodban vagy munkahelyeden egyaránt! A fenyő illóolajok más-más módon ugyan, de mindig erőt adnak és stabilitást, segítenek a koncentrációban és a higgadt gondolkodásban. Aromaterápiás diffúzorral párologtatva segítik a szabad légzést, tisztítják és fertőtlenítik is a légteret, ezáltal megelőzik a betegségeket. Számomra mindegyik nagyon kedves, megpróbálom hát közelebbről is bemutatni őket. 

A téli erdő illatának 5 hírnökét hoztam el Neked

Erdei fenyő illóolaj
Ugye Te is tudod milyen felszabadító érzés egy erdei fenyvesben sétálni és mélyeket lélegezni? Amikor kinyitod az erdei fenyő illóolaj üvegcséjét, az erdő kapuja nyílik az otthonodba. Élvezd és lélegezz szabadon! Ez az illóolaj könnyed, élettől vibráló aktivitást hoz! Kitisztítja a hörgőket, a teljes tüdődet. Aktivizálja tested és serkenti a koncentrációd.

Kanadai fekete fenyő illóolaj
A kanadai fekete fenyő illóolaj illata valódi mélyről jövő erőt ébreszt Benned. Élvezd és lélegezz szabadon! Kitisztítja a hörgőket, a teljes tüdődet. Aktivizálja tested, megerősíti kimerült mellékveséidet és veséidet és serkenti a koncentrációd. Erőteljes fertőtlenítő, nyákoldó, köptető, köhögéscsillapító hatású.

Dél-amerikai sárga fenyő illóolaj
Amikor beleszagolsz a dél-amerikai sárga fenyő illóolaj üvegcséjébe, kedves balzsamos, enyhén ánizsos illat kúszik a szívedbe és mélyen megnyugtat. Félelmekkel teli, rémálmokkal küzdő gyermekek egyik legjobb védőolaja! Kitisztítja a hörgőket, a teljes tüdődet. Aktivizálja tested és serkenti a koncentrációd. Mindezek mellett fertőtlenítő, nyákoldó, köptető, köhögéscsillapító hatású.

Balzsam fenyő illóolaj
A balzsam fenyő illata végtelenül kedves, cirógatóan lágy, szinte áttetsző. Balzsamos védelemmel tisztítja a torok csakrát. Amikor a kifinomult szférákkal dolgozol, akkor érdemes ezt az illóolajat választanod. Aktivizáló hatása is finomenergetikai szinten érvényesül leginkább, éberré teszi a tudatot. Egyaránt segít mindenféle görcs feloldásában, legyen az testi vagy lelki. Így görcsös köhögés, asztma vagy görcsös ragaszkodás és félelmek oldásában is hatékony. Mindezek mellett antiszeptikus, fertőtleníti a légteret, nyákoldó és köhögés csillapító hatásáért is kedvelt.

Kanadai csapfenyő illóolaj
A kanadai csapfenyő illóolaja hűvös, letisztult belső erőt ébreszt Benned! Egyaránt segít a forrongó vagy szorongással teli gondolatok lecsendesítésében. Fokozza az inspirációt és a kreativitást, aki alkotó tevékenységet folytat, annak különösen érdemes egy kis üvegcsényit magánál tartani. A vizualitás és a belső látás, a homlok csakra olaja is egyben. Erőteljes idegrendszer kiegyensúlyozó hatással bír. Haldoklók kíséréséhez és gyász folyamatokban is érdemes segítségül hívni illatát, mely támogatja az elengedés folyamatát. Pánik és halálfélelem esetén is hatékony.

A termékeket 100% természetes, bevizsgált, terápiás minőségben beszerezheted webshopunkban a termékekre kattintva közvetlenül!


Tetszett a bejegyzésünk? Oszd meg barátaiddal! 

Még több ügyes praktikára vágysz téli témában?

Olvasd el a 3 ILLÓOLAJ A SZABAD LÉGZÉSÉRT című, és a KÉSZÍTS ILLÓOLAJOS MELLKAS BALZSAMOT KÖHÖGÉSRE című bejegyzéseinket is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, melyben egyedi praktikákkal és akciókkal várunk!

Feliratkozom a hírlevélre  

You may also like

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet