Stria Rosa olaj (kezelés)

19590 Ft

Törlés

Leírás

CSAK MEGRENDELÉSRE!

Kérlek, ha várandós vagy, ezt jelezd rögtön a rendeléskor, hogy a számodra megfelelő receptúrával készíthessük a keveréket!

A már kialakult striákra is van aromaterápiás megoldás, ami lassan, de regenerálja a bőrt. Általában legalább 9-12 hónap kezelés szükséges.
A Stria Rosa olajat Bio damaszkuszi rózsa hidrolátum spray-vel együtt kell alkalmazni, mert ha víz nélkül szárazon olajozod a bőrt, az hosszú távon szárít. A damaszkuszi rózsa virágvize viszont nem csak hidratáló hatásáért olyan értékes, hanem a csodás illata mellett az egyik legjobb sejtregeneráló a virágvizek között, így az anti-aging bőrápolásban is az egyik legfontosabb!

Az, hogy ebből mennyi kell az attól függ, hogy mekkora bőrfelületet kell gyógyítani – tehát teljesen egyéni.

A meglévő striák gyógyításához mindenképp szükséges a megfelelő növényi olajok belsőleges fogyasztása is. Tehát nem csak kívülről, hanem belülről is meg kell segítened a folyamatot a megfelelő növényi olajok kúraszerű fogyasztásával: pl búzacsíra olajjal, bio lenmag olajjal, bio szőlőmag olajjal, bio dió olajjal napi 3×1 mokkáskanállal. (A bio ligetszépe és bio borágó olajok várandósan kerülendők hormonális hatásuk miatt!)

Kezelés menete: 3 hét alkalmazás a Bio Damaszkuszi Rózsa hidrolátum spray-vel és a Stria Rosa olajjal, és a belsőleg fogyasztandó olaj, majd 1hét szünet. Ezt ismételve legalább 9-12 hónapon át, vagy amíg teljesen elmúlnak a csíkok. Mindig először a hidrolátum spray-vel kell benedvesíteni a bőrt és azzal együtt bemasszírozni az olajjal.

Összetétel:
Szezám olaj*, Rosa rubiginosa olaj*, Argán olaj*, Ligetszépe olaj*, E-vitamin, Mandarin*, Geránium*, Balzsamos szuhar*, Tömjén, Olasz szalmagyopár/Neroli*, Damaszkuszi rózsa* illóolajok

* BIO, ellenőrzött biológiai termesztésből származó összetevő

További információk

Tömeg 60 g
Kiszerelés

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet