Előzd meg az influenzát aromaterápiával!

Illóolajok és diffúzorok – otthon, munkahelyen és autóban


Tombol az influenza?

Enyhe teleink lévén, ahogy körülnézek a legkülönfélébb betegségek színes kavalkádját látom magam körül – az influenzától a hányós-hasmenős vírusig minden előfordul és az idei őszön a gégegyulladás is nagy sláger.

Van titok?

Sokan kérdezik is tőlem, hogy mi a titkom, mivel őrzöm meg a családom egészségét? Én pedig örömmel elmondom, hogy semmi titok nincs benne! 🙂 Igyekszünk a városi forgatagban is megtalálni az egyensúlyt, egészségesen élni, eleget pihenni és mindezt természetesen megtámogatjuk csodás illóolajokkal! A természet mindig bőkezűen adja ajándékait, csak észre kell vennünk, hogy egészségünk megőrzésében is mennyire hatékonyan segít bennünket.

Megoldás – csak természetesen

Számunkra – és már oly sok más család számára is, akik eddig hozzám fordultak segítségért – évek óta az alábbiak együttes alkalmazása vált be:

Az egyik legalapvetőbb megoldás a fertőző betegségek elkerülésére, hogy aromaterápiás diffúzorral (illóolaj porlasztóval) Bio Citrom illóolajat párologtatunk otthon minden nap, ami kiváló légtérfertőtlenítő hatású. Olyannyira, hogy minden évben viszek egy aromaterápiás hidegpárás diffúzort a bölcsibe vagy oviba (ahova épp járunk) és azóta szinte nincs beteg gyerek abban a csoportban, ahova a kislányom jár. Kicsi gyerekek mellé leginkább ezt a készüléket ajánlom, mert inhalálni is lehet vele és a babák-gyerekek is nagyon szeretik, mert varázslatos színterápiás világításával teljesen elbűvöli őket.

Elegáns design

Fontos számodra a lakás design, a kifinomult megjelenés – mindez letisztult természetes anyagokból? Akkor Neked a Pure aromaterápiás száraz diffúzort és a Bamboo Nature aromaterápiás hidegpárás diffúzort ajánlom, mely amellett, hogy nagy terekben is hatékony, csodás ékszere lehet otthonodnak vagy akár irodádnak.

Már az autóban is magaddal viheted

Szerencsére ma már akkor is élvezhetjük az illóolajok csodás illatát és kedvező hatásait, ha a munkahelyünkön dolgozunk vagy sokat utazunk autóban. Erre fejlesztették ki az USB/autós 2in1 aromaterápiás diffúzort, melyhez egy szivartöltős csatlakozó is tartozik és nagyon trendi a design-ja. Ez a típus száraz diffúzor, tehát higítatlanul magát az illóolajat porlasztja a levegőbe egy ultrahang membrán segítségével teljesen hangtalanul. Olyan lakásokban is kiváló megoldás lehet, ahol magas a páratartalom és penészedésre hajlamosak a falak, mégis élvezni szeretnénk az illóolajok jótékony hatásait.

Ezzel erősítsd az immunrendszered!

Az illóolajos légtérfertőtlenítés mellett pedig immunerősítő illóolajkeverékeket szoktam alkalmazni bedörzsöléssel a hát és a mellkas területén. Kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve az Immun Kajeput olaj, mely 3 éves kor felett mindenkinek kiváló. Az Immun Manó olaj, melyet akár kisbabák is használhatnak, és az Immun Lavend olaj, ami a várandósok és babák segítőtársa. E három illóolajkeverék nem csak immunerősítő hatású, hanem légúti megbetegedések esetén összetevői a gyógyulást is nagymértékben segítik – legyen az nátha, influenza vagy köhögés.

Influenza STOP!

A legújabb NaturaMia illóolajkeverék, a  Majomszelidítő olaj (Influ Stop olaj) pedig összetevői révén kifejezetten az influenza megelőzésében és megállításában a legjobb! Amióta használjuk azt érzem, hogy ez az az olaj, aminek minden családban ott a helye, mert annyira gyorsan hat. Amikor az első fuvallatát megérzem annak, hogy valami betegség kerülget, azonnal bedörzsölöm vele magam és lepihenek kicsit, majd a nap végén azt veszem észre, hogy újra jól vagyok. 🙂

 


Tetszett ez a cikk és szeretnél még több hasznos tippet és ajánlatot kapni?

Feliratkozom a hírlevélre 

You may also like

Leave a comment

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL ÉS RECEPTEKRŐL ÉS MOST 10%-os KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA
Ne jelenjen meg többet