Előzd meg az influenzát aromaterápiával!

Illóolajok és diffúzorok – otthon, munkahelyen és autóban


influenzaTombol az influenza?

Enyhe teleink lévén, ahogy körülnézek a legkülönfélébb betegségek színes kavalkádját látom magam körül – az influenzától a hányós-hasmenős vírusig minden előfordul és az idei őszön a gégegyulladás is nagy sláger.

Van titok?

Sokan kérdezik is tőlem, hogy mi a titkom, mivel őrzöm meg a családom egészségét? Én pedig örömmel elmondom, hogy semmi titok nincs benne! 🙂 Igyekszünk a városi forgatagban is megtalálni az egyensúlyt, egészségesen élni, eleget pihenni és mindezt természetesen megtámogatjuk csodás illóolajokkal! A természet mindig bőkezűen adja ajándékait, csak észre kell vennünk, hogy egészségünk megőrzésében is mennyire hatékonyan segít bennünket.

Megoldás – csak természetesen

diffuzorSzámunkra – és már oly sok más család számára is, akik eddig hozzám fordultak segítségért – évek óta az alábbiak együttes alkalmazása vált be:

Az egyik legalapvetőbb megoldás a fertőző betegségek elkerülésére, hogy aromaterápiás diffúzorral (illóolaj porlasztóval) Bio Citrom illóolajat párologtatunk otthon minden nap, ami kiváló légtérfertőtlenítő hatású. Olyannyira, hogy minden évben viszek egy aromaterápiás hidegpárás diffúzort a bölcsibe vagy oviba (ahova épp járunk) és azóta szinte nincs beteg gyerek abban a csoportban, ahova a kislányom jár. Kicsi gyerekek mellé leginkább ezt a készüléket ajánlom, mert inhalálni is lehet vele és a babák-gyerekek is nagyon szeretik, mert varázslatos színterápiás világításával teljesen elbűvöli őket.pure_szaraz_diffuzor

Elegáns design

Fontos számodra a lakás design, a kifinomult megjelenés – mindez letisztult természetes anyagokból? Akkor Neked a Pure aromaterápiás száraz diffúzort és a Bamboo Nature aromaterápiás hidegpárás diffúzort ajánlom, mely amellett, hogy nagy terekben is hatékony, csodás ékszere lehet otthonodnak vagy akár irodádnak.

Már az autóban is magaddal viheted

USB_autos_diff

Szerencsére ma már akkor is élvezhetjük az illóolajok csodás illatát és kedvező hatásait, ha a munkahelyünkön dolgozunk vagy sokat utazunk autóban. Erre fejlesztették ki az USB/autós 2in1 aromaterápiás diffúzort, melyhez egy szivartöltős csatlakozó is tartozik és nagyon trendi a design-ja. Ez a típus száraz diffúzor, tehát higítatlanul magát az illóolajat porlasztja a levegőbe egy ultrahang membrán segítségével teljesen hangtalanul. Olyan lakásokban is kiváló megoldás lehet, ahol magas a páratartalom és penészedésre hajlamosak a falak, mégis élvezni szeretnénk az illóolajok jótékony hatásait.

Ezzel erősítsd az immunrendszered!

kep3_Immun1200x900Az illóolajos légtérfertőtlenítés mellett pedig immunerősítő illóolajkeverékeket szoktam alkalmazni bedörzsöléssel a hát és a mellkas területén. Kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve az Immun Kajeput olaj, mely 3 éves kor felett mindenkinek kiváló. Az Immun Manó olaj, melyet akár kisbabák is használhatnak, és az Immun Lavend olaj, ami a várandósok és babák segítőtársa. E három illóolajkeverék nem csak immunerősítő hatású, hanem légúti megbetegedések esetén összetevői a gyógyulást is nagymértékben segítik – legyen az nátha, influenza vagy köhögés.

Influenza STOP!

A legújabb NaturaMia illóolajkeverék, a  Majomszelidítő olaj (Influ Stop olaj) pedig összetevői révén kifejezetten az influenza megelőzésében és megállításában a legjobb! Amióta használjuk azt érzem, hogy ez az az olaj, aminek minden családban ott a helye, mert annyira gyorsan hat. Amikor az első fuvallatát megérzem annak, hogy valami betegség kerülget, azonnal bedörzsölöm vele magam és lepihenek kicsit, majd a nap végén azt veszem észre, hogy újra jól vagyok. 🙂


Tetszett ez a cikk és szeretnél még több hasznos tippet és ajánlatot kapni?

Feliratkozom a hírlevélre 

You may also like

Leave a comment